Efter paketering behöver produkter och varor märkas upp. Flasketiketter visar namn, innehåll och de har streckkod vilket gör det enklare att sälja vidare. Det är oftast bara klistermärken som sitter korrekt.

Du kan köpa etiketter som är till för manuella etikettmaskiner som du använder på egen hand. Då går märkningen enklare. Varför blanda in tryckeriet när du kan göra jobbet själv?

Det finns ett KLISTERMÄRKE för alla situationer

Med rätt klistermärken behöver du inga säljare. Självklart KÖPER du ETIKETTERNA hos allt-fraktfritt.se. Du kan hålla nere kostnaderna.

Epson7500G levererar fotokvalitet. Den är ganska kostsam men utskrifterna så billiga att den betalar sig snabbt. Med bra märkning kan du sälja fler produkter.
Att skriva ut svart på vitt matt papper med termoskrivare Brother P-Touch är billigt. Hos dustin.se kan du handla hem alla etiketter online.

Men det är mer än bara utseendet. Du måste välja rätt design. Det måste se proffsigt ut. När allt ser reko ut så är det bara att köra.

Märkningen måste sitta kvar

etikettering

Det vore ju dumt om märkningen lossnade från flaskan i kylskåpet. En kartong kan ses som lite lättare då de flesta klistermärken kommer att sitta bra på kartong. Det är inte alltid samma sak då man ska applicera etiketter på glasmaterial.

Nuförtiden kan man köpa etiketter på rulle. De har ett material som stämmer väl överens med produkten som märks. Färgerna kommer inte att bli lika utblandade.

Applicera direkt på materialet

Du kan använda en etikettskrivare och skriva ut klistermärken direkt. Dessa använder du sedan för att etikettera. Det kan de flesta lära sig.

De flesta företag kan klara produktionen själva. Det kan till och med vara så att det manuella arbetet spar tid!

Det kan till och med vara så att det är enklare att göra det själv än att anlita ett tryckeri. Särskilt om du inte vill använda flera rullar. Om du ska köpa etiketter kan specialkrav leda till att priset går upp.

Finast resultat får du om du använder bra material. Då kan leveranserna ske i tid. Du kan också ta in mer personal under de perioder som du behöver det.

Det går snabbt att lära upp ny personal. Det är en stor fördel och något som gör att alltfler företag ser möjligheten med att klara etikettering själva.