Idag vet vi att socker inte är bra. Men det finns socker i det mesta. All mat du köper kryddas med socker. Cola zero finns ju, så klart.

Vissa vill äta bättre. Även om det är okej att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka så kan det vara något som man inte vill göra varje dag. Läsken kan bli avslagen.

Med en läskmaskin kan du göra egen cola zero

cola

Cola som köpts i butik blir snabbt avslagen. Det dröjer inte så länge innan colan blir avslagen. Då är den inte god längre.

Med en läskmaskin så löser du problemet med avslagen sockerfri läsk. Då kan du göra läsken så som du vill ha den. Använd din Sodastream och sedan kan du bunkra upp.

Det enda du behöver göra är att köpa essenser för sockerfri sockerdricka eller cola zero. Du behöver inte ha dåligt samvete eftersom du inte sätter i dig socker.

För att spara pengar trycker man i sötningsmedel i produkterna. Aromhuset är inte en av dem.

Perfekt när du har vänner med särskilda behov

Dina vänner kanske vill ha sockerfria alternativ? Det är inte säkert att alla gillar din hemmagjorda Champis.

Hemmaläsk är god utan socker. Du blir mycket uppskattad om du använder artiklar från Aromhuset. Dina gäster kommet att bli förvånade av den goda smaken.

Då kan du säga att essenserna är sockerfria. Du kan välja hemma läsk som ska smaka sött eller så kan du välja en essens som är till för att ge bubbelvatten lite mer smak.

Då passar det bra med Sockerfri läsk

Begränsa inte din inneboende skaparkraft när du använder läskmaskinen. Då kan du ju göra den dryck som du känner för just nu. Testa och experimentera. Sätt lite smak på ditt vatten med olika essenser.

Då smakerna är mycket högkoncentrerade räcker det med 2 droppar essens.

När du fått kläm på det kan du experimentera med egna smaker. Var kreativ om du vill men inse att allting inte blir perfekt ihop. Att köra Julmust med cola kanske fungerar men det kan också bli riktigt sliskigt. Läs på innan du börjar blanda.

Det blir sällan bra om du häller på med för mycket koncentrat. lightläsk Med hemmaläsk håller du nere kostnaderna. Att få rätt smaker är lätt. Du får din drömdryck.