Det finns många läskedrycker som passar fint som groggvirke. Indian tonicEN får inte ta slut. Riskera inte att gästerna blir besvikna.

Du kan köpa hela bagaget fullt av läsk. Men det finns andra vägar att gå. Man använder ju läsk även vid andra tillfällen.

Bunkra upp med extra kolsyra. Om du inte vill lägga så mycket pengar kan du köpa din kolsyra hos AGA eller ÖB.

Indian tonic kan även köpas som sockerfri. Alla gäster kanske inte vill ha socker. Då finns det en mängd av kända varianter du kan bjuda på.

Indian Tonic är känd som en bra drinkmix. Om man blandar med halv styrka så blir det nästan som en läsk.

Du kan göra goda drinkar med indian tonic

Snåla inte genom att köpa billig läsk. Du kan få fräschare bubbelvatten med en läskmaskin som till exempel Sodastream. Gör egen läsk. Du kan få indian tonic snabbt och enkelt.

Även AGA fuskar genom att använda billigt sötningsmedel i sina koncentrat. Det kan i det närmaste bli odrickbart.

Aromhuset kan däremot sina saker. De har i riktigt socker i sina produkter. Finns på nätet på allt-fraktfritt.

läskmaskin

Du följer anvisningarna på flaskan med koncentratet för att det ska bli gott. Det gör ingenting om det blir fel. Du kan testa dig fram Hitta din favorit.

Du kan göra nästan vilken läsksort som helst. Listan kan göras lång. Köp koncentraten som intresserar dig. Julmust är en populär smak som är bra att ha hemma.

Allt smaker inte bra. hemläsk Aromhusets läskkoncentrat innehåller 80 % mindre socker. Finns i allt-fraktfritt webbshop.

Hitta information om drinkar

Kombinera gärna essensen indian tonic med alkohol. Att blanda rätt kräver en viss kunskap. Om du vill ha mer kunskap kan du anmäla dig till en kurs. Det tar inte så lång tid att förstå hur man blir en duktig hemma-bartender.

Men vissa basingredienser behövs, förstås. Det är också därför som det verkligen rekommenderas att ha en egen läskmaskin. Den blir festens mittpunkt. Gör barnens favoritdrycker.

Alla har sina favoriter

Kontrollera att du inte saknar någon ingrediens. Det är vägen till en lyckad fest. Men det finns mer att tänka på. Kom ihåg att lyssna på ditt sällskap. Vissa gäster kanske har speciella önskemål.

Se till att alla har kul. Andra kanske tycker att maten har störst betydelse. Då kan du inte duka fram vad som helst. Tänk på kombinationerna.