Det är inte bra med socker. Socker finns i allt. Vanlig mat kryddas med socker och det är svårt att hitta godis som inte är utan det vita giftet. Men du kan ju köpa cola zero.

Andra väljer att äta mer medvetet. Men man kanske ändå vill dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka. Men då kan ju läsken bli avslagen.

Cola zero på dina villkor

läsk

De läsk du köper i butiken håller inte länge. Det dröjer inte så länge innan colan blir avslagen. Då är den inte god längre.

Med en läskmaskin så löser du problemet med avslagen sockerfri läsk. Då kan du göra läsken så som du vill ha den. Sodastream kan producera flera liter läsk utan problem.

Du kan njuta av sockerfri sockerdricka eller cola zero när som helst. Då behöver du inte ha dåligt samvete.

De flesta tillverkare använder sötningsmedel idag. Utom Aromhuset, hela sortimentet finns online på allt-fraktfritt.

För alla tillfällen

Andra kan kräva att få sockerfria produkter av dig när du har fest. Många gånger så är det så att du har vänner som av en eller annan anledning inte kommer att röra vid Julmust, Champis och Pommac som du gör själv hemma.

Om det står utan socker så måste det ju vara utan socker. Festen blir en succé med produkter från Aromhuset. De som provat andra fabrikat kommer att bli förvånade.

Då kan du köpa hem lite essens utan socker. Välj de essenser som passar för tillfället.

När kan jag bjuda på Sockerfri läsk?

En läskmaskin får dig att vilja skapa. Då kan du ju göra den dryck som du känner för just nu. Många väljer att experimentera. Sätt lite smak på ditt vatten med olika essenser.

Du får kraftiga smaker redan vid 2 droppar.

Du kan till och med blanda egna smaker. Alla smaker blir inte perfekta. Det kanske inte är så gott med must i Colan. Håll dig till receptet för bästa resultat.

För mycket smak är inte nödvändigtvis gott. cola essens Hemmagjord läsk är billig läsk just för att du inte måste överdriva. Det krävs inte så mycket för att du ska få den rätta smaken. Du får din drömdryck.