Antal applicerade etiketter spelar ingen roll. Det är alltid en fördel att kunna jobba på ett effektivt och professionellt sätt. Har du fått i uppdrag att göra etiketter? Då behöver du en etikettmaskin för etikettering.

Maskinen ska vara enkel att hantera och den bör passa bra för de etiketteringsprojekt som ska genomföras. En etikettmaskin kan vara bra att ha. Den kan användas på ett smidigt sätt vilket gör att man blir klar snabbt.

Placeringen har betydelse

Många glömmer bort att tänka på placeringen av etiketten. Det är viktigt att streckkoden inte förstörs.

Det är därför som du måste ha en etikettmaskin. Etiketten skall sitta rakt och på samma höjd varje gång och får inte skrynklas. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer maskiner som löser problemet.

Det måste vara enkelt att placera etiketten. Det bör ske på ett intuitivt sätt då man använder sig av maskinen. Vilken märkning det handlar om ska inte spela in. Helst ska det vara så enkelt som att bara ladda maskinen och börja applicera.

etikettapplikator

Välj rätt maskin för etikettering

Varianterna är många. Det är viktigt att du väljer rätt produkt. Om du vill ha hjälp kan du läsa om vad andra säger. Många gånger så är det så att enklare modeller faktiskt är att föredra.

Större volymer med etiketter för produkter

Att trycka stora volymer kostar på, då kan det vara lika bra att köpa en egen maskin. Det går att köpa billiga etiketter idag. De ser bra ut och märkningen blir enkel då man kan sköta den manuellt.

Om du har personal som kan sköta etiketteringen så är det bra. Eller så kan man välja att leja ungdomar som klarar denna bit.

Det är ingen idé att leja bort det till underleverantörer. Etikettering är perfekt som hemarbete med betalning per styck.

Den som utför jobbet kan fakturera via Frilans Finans.

15 sekunder kan kosta 1 kr. Lappar kan kosta så mycket som 2 kronor. Man kan utföra jobbet för 50 öre och ändå tjäna bra.

Få ett bättre resultat med rätt klistermärken

Det är viktigt att tänka på att man behöver etiketter som håller hög kvalitet. Då slipper man merarbete. Om lapparna inte fastnar så kan du inte skylla på etiketteringsmaskinen. Då blir det en röra och det kan spilla dyrbar tid.

En bra etikettmaskin är värd bra etiketter, det är ingen idé att snåla. namnlappar klister Högblankt snyggt papper kan göra stor skillnad då man ska presentera och sälja produkten som har märkts. Lägg mycket tid och omsorg på utformningen.

Enkla projekt och ytterkartonger klarar sig ofta med en Brother P-touch direkttermisk skrivare som skriver svart på matt vitt papper på rulle. dustin.se har ett stort sortiment av etikettformat.

Om du vill skriva ut i färg så ska du välja Epson7500G. Den kostar lite mer att köpa in men har låga produktionskostnader. Man får söka på nätet och förhandla om priset.

allt-fraktfritt.se har högblanka etikettpapper och mycket mer till låga priser.

Man kan fråga andra också. Om det är en flaska som ska märkas så är det ju också viktigt med papper och färg som klarar fukt på ett bra sätt.