Det mesta märks med etiketter idag. Etiketter kan visa innehållsförteckningen. Det spelar ingen roll om det rör sig om en teknisk produkt i en kartong eller en flaska med hemmagjord saft.

kabelmärkning

Om du har en etikettmaskin kan du själv välja hur dina etiketter ska se ut. Använd den hemma eller på jobbet, maskinen är väldigt mångsidig. En dator och en programvara är allt som behövs för att komma igång. allt-fraktfritt.se har etiketter i olika format och utföranden.

Snygga etiketter som ser professionella ut

Man måste inte vända sig till ett tryckeri för att få snygga etiketter till olika typer av produkter. Du kan göra butiksetiketter utan problem. Du kan lägga till det som behövs.

Du kan räkna ut din streckkod hos gs1.se. Din personal kan läsa av streckkoden snabbare om den utformas på ett smart sätt.

Du köper allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.
När du köpt dina etiketter kan du köpa Brother P-touch direkttermisk skrivare som tillhörande maskin. Programvaran får du på köpet.
Sök på nätet efter Epson7500G. Det finns andra skrivare också men de kan ge dyrare utskrift per etikett.

Gratis etiketter till vin, öl, fest, födelsedagar med mera finns på freelabelmaker. Du lägger bara in den text du vill ha och skriver ut.

Om man vill ha snabb tillverkning är det bra med en egen etikettmaskin. Produktionen halkar inte efter.

Det finns enkla etiketter att köpa

Om du har många saker att märka upp så går arbetet snabbare med etiketter på rulle. En etikettdispenser är inte heller att underskatta. Det gör att de ser snygga ut och att det inte råder något tvivel om vad som är vad.

Att trycka etiketter har flera fördelar.
Skriva ut det som behövs.
All viktig information går att få med.
Om reglerna ändra kan du få kasta etiketterna.
Det händer ju att limmet hinner torka på etiketterna. Då vill man ju kunna ändra saker snabbt.
Nya etiketter kan snabbt tryckas.
På så sätt håller du både kostnader och lagerutrymme nere.

Det måste se professionellt ut

Hur utseendet på etiketten blir bestäms ofta av vem som designar den. Vissa baskunskaper är bra att ha när man gör etiketter, som att förstå färg och typsnitt. Du kan också köpa allt färdigt om du vill.

Bara för att man använder en egen etiketteringsmaskin så behöver det alltså inte se amatörmässigt ut. Med rätt material så ska det gå bra. Det kommer att se bra ut.

Om du använder en Epson7500G får du färgfotokvalitet på dina utskrifter. Man kan dessutom skriva ut fler etiketter.

Etiketterna från allt-fraktfritt håller högsta kvalitet. små etiketter De kan alltså användas i etikettdispenserar som sitter på löpande band och kanske applicerar en etikett i sekunden.

Om du har en Epson7500G kan du spara mycket pengar. Den tar dessutom ingen tid att lära sig. Om du använder rätt teknik så kommer du igång snabbare.

Så designar du egna motiv

Ibland kan du behöva hjälp av proffs för att designa etiketter. Det måste ju bli rätt. Gör man egna etiketter till flaskor hemma så finns det program för detta. Det ger bra resultat.