Du kanske redan har tipsats om fördelarna med askorbinsyra? Kan jag verkligen bleka håret på det viset? Det går alldeles utmärkt men askorbinsyran ger oftast inte samma effekt.

c

Använd mindre blekning om du har känsligt hår

Om du ofta byter hårfärg så vet du att det sliter på håret. När du låter håret återhämta sig så kan du ändå köpa askorbinsyra för framtiden.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret såsom helt vanliga färgningsmedel gör. Det är absolut värt att prova även om det låter lite vrickat.

Då blir håret grönt

Det kan verkligen kännas trist då håret som man nyss har blekt börjar se grönt ut. Det bero på olika saker. Om man till exempel badar i klorvatten så kan detta leda till att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyra pulver. Det återställer din naturliga hårfärg.

C-vitamin är bra för så många olika saker

Du vet väl att du kan använda askorbinsyra till annat också? Med c vitamin mat så mår man bra.

Vad hjälper c-vitamin mot? C vitaminer är framförallt mycket bra för immunförsvaret och det är därför som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att hämta från denna smarta produkt…

Vacker hy är en dröm för många

Man kan faktiskt behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Om du köper en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att sedan badda i ansiktet. Detta görs innan du sminkar ansiktet. Det här kan ge en fantastisk effekt med välmående hud som utstrålar hälsa.

Du köper det på allt-fraktfritt.se.Askorbinsyra kan användas till det ena och det andra.

Vilka skäl har du till att köpa askorbinsyra? Det har många användningsområden. cvitaminer C-vitamin livar verkligen upp. Det här är verkligen en produkt som man behöver i varje hem.

Tänk dock på att askorbinsyran ska hålla bra kvalitet. Köp nytt om den blivit gul. Produkten är inte dyr alls.