Du kanske redan vet vad askorbinsyra är för någonting? Men kan man verkligen bleka håret så? Det kan man visst göra, men askorbinsyran ger inte samma effekt.

c

Om du har känsligare hår måste du vara försiktig

Ditt hår blir lidande av att du byter hårfärg alltför ofta. Om du är mitt emellan två hårfärgningar så kan du passa på att fylla på lagret av askorbinsyra genom att KÖPA det.

Färgningsmedel sliter mer på håret än vad askorbinsyra gör. Även om det låter lite udda så kan man ju alltid prova.

När tonen blir grön

Det kan verkligen kännas trist då håret som man nyss har blekt börjar se grönt ut. Det kan förklaras på olika sätt. Klor kan i många fall göra att håret skiftar färg. Lösningen kan vara en påse askorbinsyra pulver. Med det medlet så får man tillbaka sin naturliga hårfärg.

C-vitamin har många oupptäckta användningsområden

Men det är inte bara håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju i praktiken är samma sak som c vitamin. Om du äter c-vitamin tillskott så mår du bättre.

Vad hjälper c-vitamin mot? C vitaminer är framförallt mycket bra för immunförsvaret och det är därför som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer.

Vacker hy är något som många drömmer om

Det går utmärkt att behandla sin hy med c-vitamin. Om du köper en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att sedan badda i ansiktet. Detta gör du innan du lägger på smink. Det ger ofta en bra effekt.

Allt-fraktfritt.se har allt mellan himmel och jord.Du kan även använda askorbinsyra invärtes.

Vilka skäl har du till att köpa askorbinsyra? Det har många användningsområden. Askorbinsyra dosering Håret blir rätt färg och hyn håller en bra ton, allt med hjälp av c-vitamin. Denna produkt behövs i alla hem.

Det är viktigt att askorbinsyran har livsmedelskvalitet. Om den blivit gul så är det bara att köpa nytt. Den kostar inte mycket pengar.