Det är jämt skönt att ha något gott att dricka hemmavid, fast det är inte lika skönt att märka att drickat är onyttigt och att man till och med går upp i kroppsvikt.

Om man vill ha lite mer spännande dryck än vanligt vatten kan man använda sig av en kolsyremaskin. Sodastreamsmaker tillsatt till bubbelvattnet gör det extra gott. Dessutom gör man en rejäl insats för miljön som extra bonus.

pris

Det finns sodastreamsmaker för alla tillfällen samt humör

En bubbeldryck med limesmak kanske? Lime är uppfriskande och gott om det är varmt. Om man har en sodastream-maskin är det busenkelt att göra kolsyrad läsk med smak Det blir minst lika gott som läsk men man slipper allt det onödiga som extra socker och farliga konserveringsämnen.

Det är klart, om man längtar efter smaken av sockerdricka så kan man använda den här typen av sodastreamsmaker som ger den söta läskkänslan. Den hemmagjorda är nyttigare än en butiksläsk och du får bättre koll på innehållet.

Vill du köpa online är Aromhuset ett ställe som är värt att kolla eftersom de har ett mycket brett sortiment. Passa på när du ändå är där att bunkra upp lite olika smaksensationer.

Vissa standardsmaker som cola och fruktsmaker kan man alltid förbereda med, det kan dock dessutom vara kul att ha litegrann nytt och sånt som ger smaksinnet en ordentlig utmaning.

Din kolsyramaskin kanske saknar några goda smaker att blanda sitt kolsyrade vatten med för att bli en komplett läskmaskin? Det finns några e-shoppar du kan besöka och där Aromhuset förmodligen har det största sortimentet men kolla även allt-fraktfritt och prisad.se för säkerhets skull. Om du har lagt upp en egen liten buffert så finns alltid drycker både till vardag och till fest.

Man måste knappast köpa läsk då man äger sin egna läskmaskin

För trots att man vet att affärens läsk inte är så nyttig är det lätt att stoppa ned ett par i kundvagnen när man handlar. När helgen kommer vill man gärna kunna bjuda på något gott till sin familj. Har man en sodastream hemma och ett antal goda sodastreamsmaker i beredskap inför helgen passerar man affärens läskhyllor utan problem.

Om du vill fixa till så att alla kan få lite bubbeldricka lite snabbt är kolsyremaskinen din bästa vän. Barn tycker det är speciellt kul att kunna blanda sina egna smaker av läsk. De tjatar inte längre på att få de onyttiga dryckerna från affären då de kan experimentera och skapa egna mixar hemma.

Att göra egen läsk är dessutom ett bra sätt att spara pengar på eftersom en enda kolsyrapatron räcker till så många flaskor.

Det här är något som man kan komma att märka i det långa loppet och det särskilt om man har en stor familj med många som tycker att det ska vara gott att dricka vatten även på vardagar.