En solig sommardag är det gott att svalka sig med en läsk. En populär svensk läsk är fruktsoda. Det är tufft för utländska märken att mäta sig i konkurrensen.

Om du vill göra egen läsk kan du köpa en läskmaskin. allt-fraktfritt.se säljer bra fabrikat.

Kolsyra med rätt bubbel

hemläsk

Du vet väl att kolsyra är viktig för läskens smak? Ljudet är minst lika viktigt som smaken. Tänk bara på känd läskreklam och hur man förstärker det där ljudet av bubblor som rör sig i drycken.

Du kan få det ljudet hemma också. Det är fullt tillåtet att dricka läsk varje dag. Du får billiga läskkostnader. Gillar du fruktsoda då ska du köpa det här.

Det finns många smaker att prova

Testa en ny essens varje dag. Det finns till och med en smak för julmust. Du behöver inte acceptera vilken julmust som helst. Den är fräsch och kommer direkt från maskinen.

Är det en fruktsoda-dag idag? Du köper den som läskkoncentrat och så kan du använda med Sodastream eller annan maskin. Testa dig fram vad gäller styrka för att få det att bli rätt.

En ny smak varje dag med Aromhuset 25 smaker. Det här behöver ju inte vara vanlig läsk. En svagare smak ger mindre socker.

När du vill efterlikna vanlig läsk

Din hemmaläsk behöver inte skilja sig från butiksläsken. Den kan till och med smaka bättre. Du kan göra fruktsoda med betydligt mindre socker. Otroligt!

Du kan dra på ordentligt med smakerna om du vill. Du måste dock använda rätt kvalitet.

Även AGA och SodaStream använder billiga lösningsmedel. Man kanske inte blir nöjd alls och köper inte igen. Aromhuset produkter är värda namnet. Finns på allt-fraktfritt.se.

Välj rätt smak för dig. Tänk på att fruktsoda och Champis eller Pommac är tre olika varumärken och läskedrycker.

Kan du bjuda andra på din hemmagjorda dricka?

Kolsyra enkelt hemma med en egen läskmaskin. Förpackningen behöver du inte skämmas för. Många gillar idén med egen läsk. Att man gör en rejäl insats för miljön är en ren bonus.

Fråga om den du ska bjuda vill ha en särskild smak. Det kan finnas en smak. Då är det ju bra om du kan ta fram den smaken. Du blir en riktig ordentlig värd.

Se med andra ord till att du alltid kan ordna med den typ av läsk som du vill ha hemma. sonjo läskkoncentrat Det ångrar du inte. Inte idag och inte imorgon!