Mängden etiketter har ingen betydelse. Det är bra att kunna jobba effektivt. Om du ska sköta all etikettering då kanske du behöver en etikettmaskin?

Det är viktigt att köpa en maskin som har kapacitet att klara uppdraget. En manuell etikettmaskin kan fungera lika bra den. Den kan användas på ett smidigt sätt vilket gör att man blir klar snabbt.

Viktigt med perfekt placering av etikett

Många glömmer bort att tänka på placeringen av etiketten. Streckkoden får inte skrynklas.

Det är också därför som det är så viktigt med en etikettmaskin som fungerar på rätt sätt. Etiketten skall sitta rakt och på samma höjd varje gång och får inte skrynklas. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer maskiner som löser problemet.

Etiketten måste sitta på en strategisk viktig plats. Om du använder dig av en skrivare så ska den vara enkelt att använda. Vilken sort av etikett har ingen betydelse. Helst ska det vara så enkelt som att bara ladda maskinen och börja applicera.

designa

Välj rätt maskin för etikettering

Det finns olika varianter. Det är viktigt att du väljer rätt produkt. Om du vill ha hjälp kan du läsa om vad andra säger. Kanske räcker det med en enkel modell?

Tryck större volymer

Att trycka stora volymer kostar på, då kan det vara lika bra att köpa en egen maskin. Idag så går det att få fatt i billiga etiketter på rulle som är otroligt prisvärda. Med manuell märkning är det lättare att hålla koll på produktionen.

Etiketteringen kan skötas av alla på företaget. Man kan kontraktera andra att göra det.

Det blir dyrt att ta in externa aktörer. Det är ett arbete som utan problem kan göras hemifrån.

Den som du rekryterar kan fakturera dig för jobbet i efterhand.

15 sekunder kan kosta 1 kr. Att sätta på en etikett kan kosta 2 kronor. En pensionär kan utföra samma jobb för 50 öre.

Rätt typ av klistermärken ger bättre resultat

Etiketterna måste hålla en viss kvalitet. De ska fästa väl så att man inte måste göra om allting. Om lapparna inte fastnar så kan du inte skylla på etiketteringsmaskinen. Ingenting blir rätt.

Om du ska använda en etikettmaskin så måste etiketterna vara bra också. etikettskrivare Om du ska sälja in produkten till någon så måste ju etiketten vara snygg. Därför är formen viktig.

Om du ska skriva på kartonger kan du använda Brother P-touch direkttermisk. Billigast och jättesortiment etikettformat på dustin.

Om du vill ha fotokvalitet så kan välja Epson7500G. Då blir utskrifterna billiga. Bra priser hittar du online.

allt-fraktfritt.se har högblanka etikettpapper och mycket mer till låga priser.

Det går att rådfråga andra eller så kan man testa sig fram. Om det är en flaska som ska märkas så är det ju också viktigt med papper och färg som klarar fukt på ett bra sätt.