När det behövs etiketter så är det inte alltid så smidigt att vänta på att ett tryckeri blir klart med dessa. Om du har en etikettmaskin kan du jobba med etiketter på rulle istället, det går mycket snabbare. Det går att trycka en mängd olika etiketter.

Enkelt betyder inte att det ser amatörmässigt ut

etikettdispenser

Många blir förvånade över hur enkelt det är. Gör dina egna streckkodER. Det är lätt. Alla kan använda sig av metoden.

Upptäckt hur roligt det är med etiketter på rulle

Du får proffsiga papper med etiketter på rulle. Du kan välja produkter ur olika prisintervall. Du kan använda dem på kontoret eller hemma.

Det som kan ta lite tid är att man måste fästa etiketterna på produkten. Det här kan göras manuellt eller med en maskin som är till för detta syfte. Det finns en mängd olika varianter i butikerna. Men det är viktigt att man fäster på rätt sätt så att streckkod och annan information fortsatt syns på ett tydligt sätt.

Köp rätt etiketter till dina flaskor direkt

När det handlar om flaskor så måste etiketterna sitta fast. Man kan inte välja etiketter på rulle som helst. De måste fästa väl och så får färgen inte rinna av när fuktiga händer tar i flaskan eller då den står i kylskåpet.

Tänk på formen också. Det här är inte samma sak som en burk där man får en jämn platt yta. Den måste vara rak. Etiketten måste fortsatt vara läsbar och det blir den då den planeras rent grafiskt på ett bra sätt.

Tryck själv

Du måste svara på den frågan först. Man kan klara av det utan egentlig kunskap. En designer kan också göra snygga etiketter.

Men det är ofta en fördel att göra tillverkningen av dessa själv. Du kan köpa allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.De säljer Epson7500G etikettfärgskrivare som gör att du kan komma igång direkt. namnlappar klister Det kan inget trycker.

Brother P-touch termoetikettskrivare klarar enklare utskrifter. Gratis programvara ingår som kan skriva ut från Excel, exempelvis lageretiketter till obegränsat antal produkter.

Dessutom skriver Epson7500G ut med fotokvalitet, en högupplösning högre än etiketter från tryckeri. Det mesta går att tryckas.

Ändra färg form och utseende på etiketterna på ett ögonblick. Du kan få mycket billigare pris per etikett.

Men ibland kan man behöva ett tryckeri. Om upplagorna är större kan du behöva hjälp.

Det kan ju också vara så att man inte har tid och plats för etiketterna. Att då få tryckeriet att lagra dessa kan vara fullt skäligt. Men det kan löna sig att ordna det själv. Det blir oftast snyggare då.