En flaska vin eller öl måste ha en etikett. Etiketten innehåller mängder av information. Du kan märka ditt hembryggda öl med likadana flasketiketter.

Du kan använda etiketterna oberoende av om du ska sälja flaskorna vidare eller ha dem hemma. En snygg etikett börjar med en snygg grafisk design. Sedan trycker du designen på papper av hög kvalitet.

Flasketiketter med snygg design

Det är lättare än du tror att komma igång. Du behöver inte ta hjälp av andra. Det finns program på marknaden som är till för just detta ändamål.

com kan man gratis designa etiketter med egen text för många ändamål. etiketter pris allt-fraktfritt.se säljer det du behöver för att komma igång.

Den design som du gör kanske inte blir lika bra. Om du ska sälja drycken till andra kan det vara bra att ta in hjälp. Om du vill snabba på märkningen kan du använda en etikettdispenser.

Etiketter av bra kvalitet

Ju högre kvalitet etiketterna har desto bättre. De ser finare ut. Etiketten får inte lossna från flaskan när den stått i kylen.

Glöm inte att kontrollera klistret. När det gäller flasketiketter är det extra viktigt. När drycken ska säljas så blir det ju problematiskt om man inte längre ser streckkoden för att klistret har släppt.

Ju högre kvalitet du väljer desto bättre och längre håller produkterna. Det är viktigt att designen ser lika dan ut hela tiden. Du gör ett bättre intryck med dina produkter om du presenterar dem på ett bra sätt. Detta även då du sköter etikettering på egen hand.

Jobba med en etikettdispenser

Du blir klar snabbt när du använder en etikettdispenser. Alla klarar av det. allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver för att komma igång. Det blir uppenbart att man klarar mycket av arbetet själv.

etikettapplikator

Det är en maskin som skänker stor glädje och nytta. Det har aldrig varit så enkelt att få snygga etiketter. Maskinen sänker kostnader för företag också.

Därför kan man märka för hand. Då påverkar det inte slutpriset så mycket. Du som företagare tjänar på det.