Vissa gillar faktiskt dansk citronvand. Den dricks dag som natt. Men du kan inte köpa den som läskedryck i din lokala butik.

Om du tillhör de som längtar efter smaken av dansk citronvand så ska du inte känna dig upprörd över att vara fast i Sverige. Danmark är inte ett måste. Du behöver inte ens lämna ditt hem. Du kan beställa allt du behöver online.

citronläsk

Nu finns smakessenser med dansk citronvand.

Med en läskmaskin är läsken snabbt fixad. Då bestämmer du själv när du vill ha en läsk. När du köpt hem alla produkter är det enkelt att börja. Om du vill kan du experimentera med julmustsmakerna. Om du vill ha Champis-smak så är det Fruktis då ska leta efter i koncentrathyllorna.

Du kan klicka hem dansk citronvand redan idag. Smakerna är alltid färska. Du gör den ju direkt i flaskan eller i glaset. En perfekt smak att ha hemma.

Gör egen läskedryck

Kanske borde man sluta med socker? Det är inte så. Om du vill dra ner på sockret men inte kan utesluta läskedryck från menyn så är en läskmaskin en smart lösning.

Du gör din egen läsk och kan därmed styra över hur mycket läskkoncentrat du använder. Du kommer att bli förvånad över hur gott det smakar. fanta smaker Du får ju billig läsk. Du kan jämföra och se själv.

Billig läsk i butiken innebär för det mesta märkliga märken där man har laddat en burk med socker och färgämnen. Din hemma läsk är så mycket nyttigare och du kan vara kräsen. Ska det vara dansk citronvand så blir det så och inget annat!

Bunkra upp med smaker

Du vill inte stå utan dansk citronvand, cola, Champis och annat när du väl behöver drycken. Gör ingen besviken utan beställ allas favoritsmaker. Essenserna håller under lång tid.

Våga vara kreativ och skapa nya smaker. Det finns inget som hindrar dig. Det kanske inte blir en 10-poängare varje gång. Du kanske till och med skapar en smak som inte finns än. Smaken avgörs också av hur mycket kolsyra du använder.

Det har aldrig varit så enkelt att göra smaksatt mineralvatten. Du väljer själv hur sött du vill ha det. Genom att använda mindre essens än den rekommenderade dosen får du en mildare smak och det motsatta gäller om du har i mer.