Ett äpple om dagen funkar Så kan det låta om man frågar någon om kosttillskott. Med c vitamintabletter så får man i sig vitaminet på ett effektivt vis och det särskilt då man väljer en variant som tas upp snabbt av kroppen.

Nu är det inte alla som faktiskt behöver ta vitaminet som tillskott, det är sant. Men C-vitamin är viktigare än du tror.

C-vitaminets många fördelar

Du kan ta extra c-vitamin när du har drabbats av en förkylning. Du kan c vitamin köpa i en hälsokost på nätet eller på apoteket. Allt-fraktfritt.se har det också.se är ett bra val. Det här är en produkt som du bör ha hemma.

C-vitamin har en oerhört läkande kraft enligt många. Det sägs kunna bota svåra sjukdomar.

Om man stressar så kan vitamintillskott hjälpa. Man tjänar på att äta det för att hålla sig frisk.

Det är numera känt att det här vitaminet kan bryta ner kolesterol till hormoner och faktum är att många av de symptom som vi förknippar med åldrande (rynkor, hjärtsjukdomar, infertilitet hos män och artros) faktiskt i själva verket kan vara tecken på c vitaminbrist!

askorbinsyra

C-vitamin ger antioxidanter

C-vitamin är en av de viktigaste antioxidanterna. Hur fungerar antioxidanter? Det motverkar helt enkelt oxidation på cellnivå. Kroppen kan ta skada av oxidationen.
Antioxidanter hjälper till viss del till att broms åldrandet.

Antioxidanter bryter den negativa spiralen. c vitamin barn Med ett c vitamin pulver så kan du alltså se till att du vänder på en negativ trend i din kropp.

Hur mycket kan man bota med c-vitamin?

Nej, man kan förstås inte bota alla sjukdomar enbart med vitamin, men man kan vända på negativa trender om det är så att man inte får tillräckligt mycket av det. Man kan få ett bättre immunsystem. Det kan alltså vara klokt att ha c vitamin pulver därhemma i köksskåpet och att också använda detta regelbundet.